torstai 12. huhtikuuta 2007

Kesämurhe meni pois

Otsikko kuulostaa ihan tokaluokkalaisen ainekirjoituksen otsikolta, mutta niin sitä vain tämäkin heppu sai töitä kesäksi. Epätoivoon olin jo hyvästi vaipumassa, mutta eilen soi puhelin ja ystävällinen naisihminen ilmoitti että juu, töitä olisi tiedossa.

Pääsin firman X varastolle, kesän mittaan olisi tiedossa kehitysprojektissa avustamista ja tavaran hyllyttämistä sekä sen sellaista muuta pientä. Mielenkiintoista päästä vaihteeksi sellaiseen työhön jossa (ainakin tunnin kestäneen työhaastattelun perusteella) odotetaan että päästä löytyvät aivot - tähän saakka ne on saanut ripustaa narikkaan työpäivän ajaksi. Työhommat ovat olleet sarjaa "vartissa pääsee käsitykseen, tunnissa oppii, puoliltapäivin on täysinoppinut ja iltapäivällä ihan kyllästynyt". Odotan kyllä jotain ihan muuta, ainakin yhden varastossa käytettävän tietokoneohjelman joutuu opettelemaan.

Firma on sama minne T:kin menee, joten hauskaa ettei tarvitse vielä muuttaa eri asuntoihin. T:n opinnot kestävät kuitenkin pidemmälle toukokuuhun, minä aloitan työt 7. päivä, ja saan kuulemma siivota ja sisustaa huushollin valmiiksi. Jaa-a...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti