torstai 11. lokakuuta 2007

Satunnaisia hajatelmia

Ulkona sataa lunta, vai olisiko sittenkin räntää. Eilenkin satoi, mutta ei se vielä maahan jää kuin muutamaksi tunniksi kerrallaan. Maa on liian lämmin, ilman lämpötila taitaa sekin olla nollan paikkeilla. Öisin kai on pakkasta. Aika kylmältä silti tuntui, kun kävin aamulla kaupassa. Välillä sataa sellaisia pieniä hitusia ja välillä kintaan kokoisia lopposia. Tämä kun sataisi eteläiseen Suomeen niin liikenne taitaisi olla sekaisin. Täällä ei ole liikennettä. Mitä nyt joku nuori jolppi rällää edestakaisin Lada Nivalla tuossa kylällä. Ainoa auto joka sopii näille teille.

Oikeastaan tämä on aika hiljainen paikka. Pari kauppaa, pankki, kirjasto ja apteekki, siinäpä ne tärkeimmät. Ikkunasta on hauska seurata ihmisten toikkarointia kaupan parkkipaikalla. Ei se noin vaikeaa voi olla se ajaminen, mutta ilmeisesti on kuitenkin. Tässä on tullut nähtyä jos jonkinlaista parkkeerausmanööveria, kuin suoraan autokoulun "älä tee näin" -osastolta.
Kirjasto on olosuhteisiin nähden varsin hyvä, olen löytänyt sieltä vanhat suosikkini ja joukon uusia tuttavuuksia. Pitäisi taas käydä vaihtamassa kirjat uusiin.

Töihinkin pitäisi mennä. Joudun menemään vähän ylitöihin ensin, on miehistövajausta taas. Tuntuu muka vaikealta, vaikka työssä itsessään ei ole vikaa. Johtuneeko sitten siitä, että mahassa on omituinen olo, kun tuntuu että mielekkäintä olisi painua peittojen alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti