sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Muutosta ilmassa

Hyvin alkaneeseen päivitystahtiin tuli sitten näemmä pitkä katkos. Ei ollut suunniteltua, ei, vaan on tässä pitänyt sopeutua elämänmuutokseen ja vaikka pää on ollut täynnä jutunjuurta, on se juttu jäänyt sinne päähän. Marraskuussa tuli nopealla tahdilla ja täysin varoittamatta uusi meininki elämään, ja tovi on mennyt totutellessa.

Ei. En pissinyt kahta viivaa tikkuun.

Sain töitä.

Jep. Samassa kuussa, jolloin mm. Yle uutisoi useampaankin otteeseen työttömyydestä, tukityöllistymisestä, TE-toimistojen "turhuudesta" ja ties mistä työllistymisen vaikeudesta, minä (epäonnisuudestani tunnettu!) sain töitä. Ihan oikeasti! Ja kuulkaa ihan kotoa tultiin hakemaan! Torstaina soitettiin ja kysyttiin että pääsetkö huomenna haastatteluun, ja perjantaina sitten vartin yli neljä tuli puhelu: tuletko maanantaina meille töihin? Enkä edes ollut hakenut koko firmaan!

Ihan maanantaiksi en luvannut, mutta keskiviikkona aloitin. Hullunmyllyä oli pari päivää kun järjestelin perikunnalle päivähoitoa ja koulukyytiä ja muuta häslinkiä, mutta kuukauden päivät olen nyt kulkenut naapurikunnassa töissä. Toteen kävi tokaisu, jonka puolitosissani heitin yhdelle opettajalle joka tulevaisuudensuunnitelmiani kyseli viime talvena: "En tiiä mitä teen, mutta en ainakaan lisää lapsia. Varastoapinaksi kyllä voisin uudestaan ruveta."

Varastoapina a.k.a. pakkaaja kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti