maanantai 3. heinäkuuta 2006

Silmien ummistamisesta Nansenin galvanointiin

eli aloitetaan jostain ja päädytään pisteeseen CMX:n säestyksellä.

Viikonloppu meni varsin rattoisasti Kaanaassa. Tällä kertaa ei kuitenkaan muutettu vettä viiniksi, vaan katsottiin kuka on Suomen paras ratinkääntäjä JM:n yleisessä luokassa. T oli ajamassa myös, mutta koska herran meno päättyi sunnuntain toisessa lähdössä penkkaan, ei siitä sitten sen enempää.

Paikalla oli ihan tolkuttomasti väkeä. Onneksi varikkokatsomossa oli vähän pienempi tungos kuin normaalissa yleisökatsomossa, jolloin minäkin näin jotain. Allekirjoittanut on noin 20cm lyhyempi kuin keskiverto jokkiksenseuraaja, joten seisomapaikoilta ei näe yhtään mitään, kun ihmisiä on neljässä rivissä ja itse siellä takimmaisena. Ja istumapaikasta oli turha haaveilla kun keli oli mikä oli, hieno kesäilma.

Oli se silti kivaa.

--

Tulevana viikonloppuna on toisenlaista menoa. T:n pikkuserkku menee naimisiin, joten häihin ollaan siis matkalla. Kortti on tekemättä, lahja paketoimatta. No, hosumalla hyvä tulee, viime tingassa vielä parempi. Lahja on tylsästi valittu lahjalistalta, vaikea sitä on muutenkaan.
Hiukkasen hirvittää. En mitenkään rakasta juhlia, en varsinkaan jos en tiedä enkä tunne ihmisiä joita niihin on kutsuttu. Rikkana rokassa on se, ettei minulla ole kovin hyvää tietoa hääetiketistä tai miksi sitä nyt nimittäisikään. Kai sieltä silti hengissä pois selviää.

Menee vain se viiminenkin todennäköisyys että tuo lurjus joskus kosisi minua. Se nyt inhoaa juhlia vielä minuakin enemmän, eikä taatusti aio aiheuttaa mitään syytä järjestää sellaisia. Minusta vain olisi ihan mukava jos olisi edes se ensimmäinen sormus. Tietäisi sitten että nyt ollaan ihan oikeasti ihan tosissaan. Vaikka tosissamme me olemme ilmankin. "Mutku se ois mukavaa."

Aikusten oikeesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti