perjantai 23. maaliskuuta 2007

Muutto on nyt tosiasia

Sitten heti perään päivän varsinainen asiasisältö. Meillä on nyt molemmilla oma yksiö, minulla se 20m2 ja T:lla 38m2. T:n muuton tiimoilta kävimme katsomassa kahta asutoa, toinen tuo yksiö ja toinen melkein tuplasti suurempi kaksio. Onneksi yksiötä katsottiin ensin, ja siinä kun juteltiin asukkaiden kanssa tuli puheeksi asunnon rauhallisuus. Hiljainen oli, mutta nykyiset asukkaat tiesivät varoittaa tietyllä kadulla olevista asunnoista, ovat rauhattomia ja heikosti äänieristettyjä. Seuraavana päivänä kaksiota katsomaan - ja eikös vain ollut juuri sillä kadulla.
No, nuhjuisempi ja kalliimpi ja liian suuri, joten ei muuta kuin avain takaisin ja soittelemaan yksiöstä että tämän voisi ottaa. Eivätpä luvanneetkaan suoraan, vaan sanoivat että katselevat vielä muitakin kysyjiä - parisen tuntia siinä meni, ja sitten sai mennä allekirjoittamaan vuokrasopimuksen.
Minäkin kävin keskiviikkona työhaastattelussa, varastohommia samassa firmassa kuin mihin T menee, lupasivat parin viikon sisällä ilmoittaa miten kävi. Tämä odottelu se sitten ei ole yhtään kivaa.

Yhtään kivaa ei myöskään ollut maanantaina vaatekaupparundilla. Oli pakko käydä ostamassa uudet housut kun entiset ovat - noh, sanotaanko että istuvuus ei ole enää sitä mitä pitäisi, on nainen siellä sisällä sen verran pienentynyt. Marisen tästä aina ja ikuisesti (tai kunnes olen kokoa 38 mitä ei tapahdu ikinä), mutta kaikki vaatteet joista on kokoja yli 42 ovat mallia säkki. Samoin kaikki löytämäni ompelumallit yhtä mekko lukuunottamatta. En nyt kaipaa mitään tiukanpiukkaa teinivaatetta, mutta olisiko se liikaa vaadittu että paitapuserossa olisi muotolaskos?

Maanantaina oli kyllä kivaakin, kävimme kultasepänliikkeessä. Sormukset on nyt siis ostettu, T:n valitsema malli. Minä en tiennyt mitä haluaisin, paitsi sen ettei pelkkää sileää kultaista eikä myöskään timanttia, joten sormuksessa on keskellä ura jossa on valkokultainen osio. Nätti, vähän erikoisempi ja oikein mieluinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti