torstai 12. heinäkuuta 2007

Aikainen lintu vailla matoa

Tänään on hieman hiljaista täällä töissä. Meillä on liukuvat tai muuten vain epämääräisiksi määritellyt työajat, ja tänään moni luultavasti käyttää mahdollisuutta nukkua tunnin pidempään.

Eilen oli improvisoitu peli- ja saunailta työporukan kesken, taisivat siinä kuppiakin kallistaa muutamaan otteeseen. Jossain vaiheessa pelasimme Trivial Pursuitia, tällaisen knoppitiedon ystävän lempipeliä. Olin juonut yhden siiderin (tyhjään mahaan) pitkän alkoholitauon jälkeen, ja sen kyllä huomasi. Ei ole pahempaa brassailijaa kuin minä lievästi humaltuneena. Tiedän sen olevan raivostuttavaa, mutta minkäs mahtaa. Teipillä saisi vaiennettua. Kukaan ei turvautunut siihen.

Kävin illalla vähän ylikierroksilla mutta pystyin kuitenkin rauhoittumaan ja pääsin nukkumaan ennen kahtatoista. Kello soi viideltä. Väsyttää muttei tympäise, kuten joskus liian lyhyiden yöunien jälkeen. Sen verran olin väsynyt, että napatessani sukkakorista työsukat mukaani en muistanut tarkistaa ovatko ne omani. Joskus niitä menee sekaisin, varsinkin mustia sukkia. Jotkut T:n sukista näennäisesti kutistuvat pesussa ja T luulee omia 43:n nro:n sukkia minun 36/37-kokoisiksi. (Ostan sukat ja joskus myös kengät lastenosastolta liian kapean jalkaterän vuoksi.) Tänä aamuna näppeihin sattui sellainen pari. Huomasin vasta töissä. Pakko kärvistellä.

(Tämä hiljaisuus alkaa muuten hermostuttaa. Syököön sanansa se siitä varhaisesta linnusta ja madosta viisastellut.)

No, kai tässä pitää ottaa kone kainaloon ja lähteä varastoon penkomaan romukasoja eli nimikelavoja. Eilispäivän hommat jatkuvat tänään, mutta loputon suo tämä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti