tiistai 11. syyskuuta 2007

7203/8000

Eilen tuli Swamp Musicilta ilmoitus, että tilaamani levyt on lähetetty. Viime perjantaina minuun iski hätäännys; CMX:n uusin levy Talvikuningas julkaistiin keskiviikkona, ja minä en ollut tehnyt elettäkään hankkiakseni sitä. Kyseessä kun on vielä 8000kpl:n rajoitettu ja numeroitu painos, enkä voinut kuvitellakaan hankkivani jotain muuta, ensi vuonna julkaistavaa köyhempää versiota. Levykauppoja ei lähimailla, siispä mars nettikauppaan.

Tilasin levyn. Samalla haaviin tarttui myös Cloaca Maxima II, jostain syystä en ole aikaisemmin sitä tullut ostaneeksi, vaikka velipojan omistamaa tallennetta olenkin kuunnellut. Tänään hyppäsin postilaatikolla yhdeksästä asti; kauppaan mennessä ja sieltä tullessa piti käydä tarkistamassa onko postipoika käynyt. Ilmeisesti posti jaetaan joskus puoli yhdentoista ja puoli kahdentoista välillä, äskettäin oli paketti laatikossa.
Toistaiseksi olen tyytynyt hypistelemään DVD-koteloon pakattua levyä ja tekstit sisältävää kuvitettua kirjasta. En ole edes lueskellut tekstejä; aion odottaa kunnes minulla on aikaa kuunnella tuo eepos läpi kaikessa rauhassa, kuten nautintaohjeeksi on ehdotettu. (Tähänkin pätenee se yhden eteläpohjalaisen firman mainoslause: tätei pirä hotalehtaa.)
Nyt tunniksi lueskelemaan Kjell Westön Missä kuljimme kerran, ja sitten töihin. Tylsää ja proosallista. Jälkimmäinen, ei ensinmainittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti