keskiviikko 15. joulukuuta 2010

15. Unelmani

Unelmat on aika konkreettista laatua, eli paremminkin toiveita. Ainakin tällä hetkellä. Ja listaan sen mukaisia asioita.

Omakotitalo. Ihan jo tilankin vuoksi. Haluaisin saada ihan oman työhuoneen, kas kun nuo harrastukset kuten ompelu vaatisivat vähän työtilaa ja -rauhaa. Ja lapsille olisi kiva saada omat huoneet sitten kun ne joskus kouluikäisinä rupeavat sellaisia kaipaamaan. (Todellakaan ne eivät vielä tarvitse omia huoneita.)

Aikaa harrastuksille. Minusta ei ole täyspäiseksi jos en saa jonkin verran tehdä omia puuhiani. Joku nollaa sillä kaljapäkillä viikonloppuna, minä nollaan jollain aivottoman pienellä näpertelyllä.

Lapsenvahti viikonlopuksi. Ihan siksi, että pääsisimme T:n kanssa hetkeksi kaksin pois tästä hullunmyllystä. Lähtisin mielelläni hotelliin nukkumaan rauhassa. Ja syömään aamupalan rauhassa.

Tautivapaa talvi. Koska on tämä jaksaminen vähän kaputt, niin ei tarvitsisi tulla mitään räkätauteja tai vesirokkoja tähän huusholliin koko talvena, kiits. Napsahtaa jos pitää vielä ruveta potemaan tai hoitamaan kipeitä ipanoita.

Voimia jaksaa tämä talvi. Ks. edellisen kohdan alku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti